Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablée
- 125 g di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
- 125 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 125 g di mandorle pelate
- 125 g di zucchero di canna
- 1 uovo
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di farina di semola di grano duro rimacinata
- 500 g di albicocche sciroppate, sgocciolate e asciutte (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2229 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di mele
1hod. 5min
Torta di mele e nocciole
1h
Torta alla frutta
1h
Torta sprint di albicocche
45 Min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Torta rovesciata alle pesche
1hod. 5min
Torta con uva fragola
1h 40min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Ciambella alle pesche
50 Min
Tortine all'albicocca
45 Min
Torta all'uva rossa
1h 40min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min