Torta alle albicocche con crumble

Torta alle albicocche con crumble

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 fette

Ingrediënten

Pasta sablée
  • 125 g di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 125 g di mandorle pelate
  • 125 g di zucchero di canna
  • 1 uovo
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di farina di semola di grano duro rimacinata
  • 500 g di albicocche sciroppate sgocciolate e asciutte (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 2229 kJ / 532 kcal
Vetten 30 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 55.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...