Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1399 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane alla ricotta
3 Std.
Nodini alle olive
4h 30min
Pane ebraico (Challah)
3 godz. 30 min
Panfocaccia con noci
3 godz. 30 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Pane al rosmarino e salvia
18u.
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min