Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto al pomodoro
- 1 g di lievito di birra fresco
- 85 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto al Parmigiano Reggiano
- 1 g di lievito di birra fresco
- 110 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto ai pistacchi
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di acqua
- 110 g di farina tipo 1
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 433 kJ / 103.5 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bottoncini al latte semidolci
5h 10 min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissini di pane
4 Std.
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Pan coniglio
5h 5 min
Lingue croccanti ai cereali
3h
Lanterna di frolla
1 godz. 30 min
Cestino centrotavola
5 Std.
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Grissini integrali al rosmarino
2h 50min
Colomba salata
3h 10min
Grissini stirati
2 Std.