Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro a pezzi
- 370 g di farina per pane, senza glutine
- 50 g di zucchero
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 393 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min