Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino stagionato a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di Provolone piccante a pezzi
- 40 g di gherigli di noci
- 40 g di pinoli sgusciati
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di nocciole sgusciate
- 250 g di farina tipo 1
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaino di acqua
- semi di sesamo q.b.
- semi di papavero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Colomba salata
3u. 10min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 Std.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min