Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1649 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble di mele e grano saraceno
6u. 20min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1u.
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Lemon meringue pie
3h
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Crumble alle pere e crema di ricotta
1u.
Trifle ai lamponi
2h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1u.
Piccole lemon meringue pie
2sa 35 dk