Compatibele versies
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budino allo zafferano
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 550 g di latte intero
- 40 g di burro
Salsa ai lamponi
- 300 g di lamponi freschi
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate
- foglie di menta fresca, a piacere per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulis di frutta
10min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6u. 20min
Semifreddo al tè verde
5h
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9 Std. 10 Min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h