Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1óra
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Crumble ai marron glacé
45 min
Mini pavlove
2óra 30p
Cestino centrotavola
5óra
Cheesecake al forno con fagiolini
2óra
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1óra 10p
Salsa ai porri caramellati
30min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bignè con tre mousse
2óra
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min