Compatibele versies
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 300 g di radice di prezzemolo a pezzi
- 20 g di burro
- 750 g di acqua
- 250 g di latticello
-
4
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 100 g di radice di prezzemolo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 35 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 444 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini vegan estivi
45 min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40 min
Mele con zabaione al sidro
40 min
Panna montata al frutto della passione
5 menit
Cipolle rosse fermentate
96h
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Panna montata all'aneto
5 menit
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Crostini con crema di avocado e daikon
20 min