Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagel
- 1800 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 115 g di zucchero
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo bianchi, a piacere
Crema alle erbe
- 10 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cetrioli a fettine sottili
- 6 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone teriyaki
50 Min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 Min
Tortillas
1 Std.
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Baozi brasati
1h 30min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 godz.
Pollo katsu con curry e riso
1u. 40min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min