Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto e crema all'avocado
- 120 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di uva passa
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 40 g di rucola sminuzzata (2 cm)
- Voeding
- per 10 pezzi
- Calorieën
- 12036 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 232 g
- Vetten
- 182 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza New York style
3h 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Schiacciata mediterranea
1h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3 Std.
Pizza stile Chicago
4 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3 Std. 10 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min