Salsa al formaggio di pecora

Salsa al formaggio di pecora

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di pomodori maturi in quarti
  • 20 g di burro
  • 100 g di formaggio di pecora a pezzi
  • 50 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 rametti di basilico fresco le foglie lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6 g
Calorieën 777 kJ / 185 kcal
Vetten 17 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...