Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 10 g di funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 2 tuorli
Condimento ai funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon a fette
- 40 g funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi bicolore
2h
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min