Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 10 g di funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 2 tuorli
Condimento ai funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon a fette
- 40 g funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Lasagne alla bolognese
3h
Malfatti bergamaschi
40 dk
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Chicche di carote all'erba cipollina
1sa 20 dk
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 dk
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 dk
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1sa 40 dk