Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per empanadas
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 110 g di acqua
- 1 cucchiaino di aceto (optioneel)
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- tuorlo d'uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 164 mg
Alternatieve recepten
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Empanadas di carne
1h 10 min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30 min
Tortillas di pollo glassato
40 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Cornish Pasty
1h 30 min