Compatibele versies
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 880 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto fresco (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 400 g di cavolfiore, le cimette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 20 vongole, fresche, ben pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di lecitina di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle tritate
5min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di broccoli raw
25min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Tortini di fichi
6h 5min
Pane di mais gratinato
40min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Cremosa di funghi e pollo con noodles di zucchine (senza lattosio)
1h 5min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Salsa all'arancia
25min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min