Compatibele versies
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 880 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto fresco (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 400 g di cavolfiore, le cimette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 20 vongole, fresche, ben pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di lecitina di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Succo di carota piccante
15 Min
Succo al mango, arancia e pepe di Cayenna
12min
Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola
12min
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Geen beoordelingen
Frullato tiepido di barbabietola
20 Min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Dado di pesce
1 Std. 40 Min
Frappè all'orzo
10 Min
Milkshake banoffee pie
15 Min
Frullato idratante
15 Min
Patè di avocado
15 Min