Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1j 55 menit
Crostini con crema di milza
1h
Polenta
1h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Lampredotto
1h 20 min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Paté di funghi
1h 30min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Paté di fegatini
30min