Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di coniglio o di pollo
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Dado di carne
45 min
Crema di asparagi verdi
50min
Vitello tonnato
24h 45min
Dado di pollo
50min
Dado di carne
45 min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Coniglio in porchetta
1u. 20min
Bigoli in salsa
1h 30 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Roastbeef in salsa verde
40min