Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (optioneel)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Salsa al cren
120h 10 min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Castagne sciroppate
721h 10min
Riso e porri
30 min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min