Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Zabaione caldo al passito
15min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Pesto alle foglie di carota
10min
Vellutata di coste
35min
Crema di finocchi
35min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata di porri
40min