Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Zuppa di rape
40 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min