Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
- 80 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di cetrioli, senza la buccia, a pezzi
- 1 limone, a fette, ognuna tagliata in quarti
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di aneto fresco, tritati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1hod.
Zuppa primaverile
40 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Zuppa di cipolle
1hod.
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min