Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Crema spalmabile al tonno
15min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Mousse speziata
10 min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min