Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Patè al formaggio di capra
10min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Mousse di carote e sedano
40 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min