Compatibele versies
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine e anacardi raw
20 min
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Purè di zucca e porri
45min