Compatibele versies
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa olandese
30min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Purè di ceci al curry (vegan)
35min