Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di noci sgusciate
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci freschi, puliti e asciutti
- 900 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- 100 g di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2u. 40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min