Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 700 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 280 g di pangrattato
- 150 g di farina tipo 0
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min