Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio piccolo, pelato e senz'anima
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di zafferano
- 700 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 300 g di gamberoni giganti freschi, con il guscio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di cous cous precotto
- 230 g di fagioli cannellini in scatola
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Bulgur aromatico con salmone
40min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Insalata di riso nero
1h
Farrotto integrale alle verdure
50min
Insalata di riso basmati, salmone e avocado
1h
Farro saltato con piselli e carote
45min
Cous cous dell'orto
30min