Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
-
750
g di brodo vegetale
of 750 g di acqua + 1,5 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di code di gambero grigio, pulite e lavate
- 250 g pere tipo decana, sbucciate e a fettine (2 mm)
- 30 g di Cognac (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min