Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 godz.
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Filetto di maiale all’uva
1u. 15min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min