Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Salsa bernese
20 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min