Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tuorli
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle (1 cm)
-
400
g di piselli freschi
of 400 g di piselli surgelati - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di bulgur
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Minestra di patate
50 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di riso e ceci
30 Min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di patate e mais
55min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Minestra imbottita
1 Std. 30 Min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Virtù teramane
1 Std.