Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 grammi di radicchio di Treviso a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Fusilli e melanzane
25 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne risottate con verdure
35 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min