Compatibele versies
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Crema di patate con polpo
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.