Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di burro a pezzi
- 4 cucchiai di acqua
- 4 cucchiaini di aceto bianco
- 1 cucchiaino di timo fresco tritato
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di pancetta di maiale a pezzi piccoli (1 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 3 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 500 g di asparagi, cotti a vapore o bolliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 36.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolini di Bruxelles gratinati
1sa
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 dk
Insalata di fagiolini
40min
Fagiolini in gremolada
30 dk
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi e patate con salsa olandese
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1sa
Insalatona con asparagi al Varoma
45 dk