Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pacchetto di pane di segale in quadratini o cerchi (vedere consiglio)
- 5 - 6 fili di erba cipollina fresca a pezzettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 min
Bignè al salmone
1h 50min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Palline al prosciutto
1h 30min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Mini cheesecake al pomodoro
3h 25min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Bignè con tre mousse
2h