Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi, privati dei semi
- 20 g di radice fresca di zenzero
- 2 cipollotti a pezzi
- 2 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 30 g di Rum bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di salsa di soia
- 800 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a dadini (3x3 cm)
Terminare la preparazione
- 350 g di latte di cocco
- 150 g di acqua
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Pollo alla paprika con riso venere
30 min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Pollo Yassa
1 godz.
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Ramen
14 Std. 30 Min
Maiale allo zenzero
25min
Pollo alla pechinese
55 min
Pollo con salsa al curry
50 min