Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, in quarti
- 10 g di mandorle pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Minestra di riso e ceci
30min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa primaverile
40min
Jota carnica
1h 5min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Zuppa montanara
1h