Zuppa gitana

Zuppa gitana

3.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 10 g di mandorle pelate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
  • 150 g di pere sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 774 kJ / 185 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...