Zuppa gitana
TM6 TM5

Zuppa gitana

2.9 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla, in quarti
  • 10 g di mandorle pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
  • 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
774 kJ / 185 kcal
Eiwitten
5.9 g
Koolhydraten
17.8 g
Vetten
10.5 g
Vezels
5.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten