Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, in quarti
- 10 g di mandorle pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20 min
Zuppa del nord
1h 10 min
Zuppa di quinoa
35min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Zuppa montanara
1h
Minestra della nonna
50 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min