Risotto alla zucca e Roquefort

Risotto alla zucca e Roquefort

4.5 71 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Salsa al Roquefort
  • 50 g di latte
  • 200 g di formaggio roquefort sbriciolato
  • 1 tuorlo
Risotto alla zucca
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 3 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 30 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
  • 1 rametto di rosmarino fresco (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1869.9 mg
Eiwitten 15.1 g
Calorieën 2084 kJ / 498.1 kcal
Vetten 27.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 46.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...