Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne
- 800 g di carne di vitello in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
- 2 tuorli sodi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di liquido di cottura della carne filtrato
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3197.9 kJ / 764.3 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 736.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Dado di carne
45 Min
Insalata russa
1 Std.
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Salsa tonnata
20 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min