Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario - 250 g di farina di riso, prevista da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pane veloce (senza glutine)
1u.
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2u. 50min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Torta margherita (senza glutine)
50min