Pesto alla genovese (vegan)

Pesto alla genovese (vegan)

4.1 34 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
300 g

Ingrediënten

  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale preferibilmente integrale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 3.7 g
Calorieën 2211.6 kJ / 528.6 kcal
Vetten 57.2 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...