Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 albumi
- 4 - 6 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di acqua minerale
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- 50 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3.98 g
- Koolhydraten
- 22.82 g
- Vetten
- 1.67 g
- Vezels
- 1.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min.
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min