Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di burro freddo a pezzi (2 cm circa)
Ripieno
- 375 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 3 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di farina tipo 00
Copertura
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50
g di panna (min. 30% di grassi)
of 50 g di latte intero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ricotta e cioccolato
55min
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1 Std. 15 Min
Torta tenerina
1 Std. 10 Min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Torta tenerina al cioccolato
45 Min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Pane del vescovo
1 godz.
Cheesecake alla ricotta
4 Std. 35 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min