Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 380 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 125 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 pomodori ciliegino a metà
- sale grosso, a piacere
- semi di girasole, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 91.4 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Svedesi
7u. 30min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia tirolese
3h 30 phút
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Focaccia di zucca (TM6)
1 Std. 35 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min