Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca tocchetti (2-3 cm)
- 50 - 70 g di amaretti duri, a piacere
- 120 g di mostarda mantovana di mele o di pere, sgocciolata
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Cappellacci di zucca
1h 30 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30 min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min