Tortelli di zucca mantovani

Tortelli di zucca mantovani

4.9 87 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 600 g di polpa di zucca tocchetti (2-3 cm)
  • 50 - 70 g di amaretti duri, a piacere
  • 120 g di mostarda mantovana di mele o di pere, sgocciolata
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
Pasta
  • 3 uova medie
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina tipo 00
  • farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 50 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2188 kJ / 523 kcal
Vetten 21 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 67.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...