Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane barese
6h 15min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Panini al latte
4h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane pugliese
29sa 20 dk
Polka (pane francese)
5 Std.