Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
-
1
bustina di lievito di birra disidratato
of 20 g di lievito di birra fresco - 250 g di farina integrale + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale, + q.b.
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccine integrali farcite
3h
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2h
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 godz.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Focaccia pugliese
1h 10min