Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di crackers salati
- 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
-
100
g di latte intero
of 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pesto alla genovese
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Palline al prosciutto
1h 30min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Crema spalmabile alla mortadella
15min