Cheesecake al pesto genovese

Cheesecake al pesto genovese

4.2 37 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u.
8 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 100 g di crackers salati
  • 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
  • 100 g di latte intero
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 100 g di pesto alla genovese
Terminare la preparazione
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1690 kJ / 404 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 11.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...