Cappellacci di zucca

Cappellacci di zucca

4.6 41 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta all'uovo
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 3 uova
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 500 g di polpa di zucca tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
  • 1 tuorlo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.4 g
Calorieën 1560 kJ / 373 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 44.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...