Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina di cereali + q.b.
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 330 g acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1h 10min
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Focaccine integrali farcite
3 Std.