Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancetti cioccolatte
2 Std.
Sartù di riso
1h 25 min
Gattò di patate
1h 30 min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Frittelle di patate
45 min
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Danubio dolce
3h 25min
Crocchette di cozze
10h
Piccole pastiere
2 Std.
Aceto aromatizzato alla menta
20 min
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min