Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Cassata siciliana
6h 35min
Bignè lumachine
Nessuna valutazione
Babà napoletano
3h
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Sagne chine
1h 40min
Bignè al formaggio
1h 5min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Panettone farcito
6h 45min