Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Torta di tagliolini
4hod.
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Frittelle di patate
45 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Babà napoletano
3 godz.
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 godz. 50 min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Sartù di riso
1h 25min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Tortano speck e fontina
2h