Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- scamorza affumicata a cubetti q.b.
- prosciutto cotto q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal / 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g / 14.6 g
- Koolhydraten
- 39 g / 39 g
- Vetten
- 33.4 g / 33.4 g
- Vezels
- 1.3 g / 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55min
Calzone
2 godz. 50 min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Crocchette di patate e speck
3hod. 20min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Kroketi de atun
1h
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Canascione
3 Std. 10 Min
Ciambelle salate farcite
4hod. 5min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Salatini würstel ed Emmental
1h