Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2799 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Girelle alla ricotta
1 Std. 15 Min
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Danubio dolce al cioccolato
6 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Bignè all'amarena
3h
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min