Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mortadella a fette
- 200 g di scamorza a cubetti
- 1 cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Calzone
2h 50min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Focaccine fantasia
2h 5min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min