Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di grano duro
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di ricotta fresca ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di funghi cardoncello freschi puliti e a fette
of 200 g di funghi champignon puliti e a fette sottili (1-2 mm) - 300 g di pomodorini a metà e senza semi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Calzone
2h 50min
Pizza ai peperoni
1u. 55min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Pizza alle zucchine
1u. 45min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Pizza di patate alle verdure
2h
Pizza frescolina
1h 40 min
Fagotto napoletano
2h 15min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min